Technicus Automatisatie

in Brugge

IVBO is het Intergemeentelijk samenwerkingsverband voor Vuilverwijdering en -verwerking in Brugge en Ommeland. Negen gemeenten zijn toegetreden tot dit samenwerkingsverband: Beernem, Blankenberge, Brugge, Damme, De Haan, Jabbeke, Oostkamp, Zedelgem en Zuienkerke. De opdracht van de intercommunale bestaat uit de selectieve huis-aan-huisophaling van afval en de verwerking ervan in de afvalenergiecentrale.

http://www.ivbo.be

Technicus Automatisatie

Vergeet de saaie vacatures...Wat geeft JOU energie op de werkvloer?

Is dat een job met zingeving? Steek je graag de handen uit de mouwen? Word jij gemotiveerd door innovatie, milieu en duurzaamheid? 

Word dan één van de bouwstenen van ons bedrijf en help mee onze toekomst uit te schrijven.

Als Technicus Automatisatie ziet jouw dag er zo uit:

 • Jij helpt de werking en de continuïteit van de hoogtechnologische verwerkingsinstallaties verzekeren. Meer bepaald ben je medeverantwoordelijk voor de automatisatie, sturing en controle van de processen. 

 • Met een goede kennis van PLC- sturingen en PC supervisiesystemen (en IT) sta jij ook in voor de goede werking ervan. Je kan kleine aanpassingen doen in de programmatie.

Met jouw kennis en ervaring:

Je hebt een bachelordiploma in de technische richtingen elektriciteit, elektromechanica, elektronica (bij voorkeur met de optie meet- en regeltechnieken) of je hebt relevante ervaring in dit domein 

Heb je nog geen diploma, maar studeer je binnenkort af in een technische richting van het secundair onderwijs? Ook dan kan je bij ons terecht! Via een grondige interne opleiding stomen we je helemaal klaar voor de job.

En met jouw unieke persoonlijkheid, kennis en ervaring  ben jij…

 • veiligheids- en milieubewust

 • Gemotiveerd door een hoogtechnologische installatie die voortdurend wordt bijgestuurd en gemoderniseerd.

 • Iemand die zich continu bijschoolt en graag de evoluties van de technieken in het eigen vakgebied  opvolgt., Deze implementeer je, in overleg met de leidinggevende, waar nodig proactief.

 • Een analytisch persoon : je denkt mee en realiseert verbeteringen. Je werkt planmatig en lost graag problemen op.

 • Zelfstandig en een echte teamplayer: Je werkt nauw samen met de collega’s in de continuploegen en de onderhoudsploeg. Na een interne opleiding word je opgenomen in een beurtrol waarbij je als reserve kans hebt op inval in de continuploegen.

 • Dynamisch en besluitvaardig,

 • Vlot en helder in je communicatie

Maar wat krijg jij terug voor al jouw energie?

 • We bieden jou een voltijds contract van onbepaalde duur in een stabiele omgeving met werkzekerheid, omringd door ervaren collega’s.

 • Je krijgt een job met verantwoordelijkheid en betekenis in een organisatie die een belangrijke maatschappelijke rol vervult en inzet op groen en groei.

 • Binnen je job word je uitgedaagd om je kennis verder uit te breiden dankzij zowel interne als externe opleidingsmogelijkheden.

 • Je ontvangt een aantrekkelijk loon waarbij relevante anciënniteit in rekening wordt gebracht.

 • Je krijgt ook een mooi extralegaal verloningspakket zoals hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, maaltijdcheques, een jaarlijks eindejaarspremie, een jaarlijkse bonus,

 • We streven naar een goede balans tussen werk en privé dankzij een ruime verlofregeling van samengeteld zo’n 47,5 vakantiedagen per jaar.

 • Daarnaast krijg je een fietsvergoeding voor woon-werkverkeer voor de dagen waarop je met de fiets komt werken.

 • Verder geniet je ook van extra voordelen dankzij een aansluiting bij de Gemeenschappelijke Sociale Dienst Lokale Besturen, met onder meer premies voor verschillende familiale en professionele gebeurtenissen, toegang tot een platform van kortingen en voordelen van verscheidene aanbieders en een voordelig vakantieaanbod.

 • En er worden ook heel wat activiteiten en extraatjes georganiseerd zoals: de familiedag (bv. uitstap naar een pretpark), het jaarlijks nieuwjaarsfeest, de week van de activiteiten, een frietkraam- / ijsjes-pauze, een traktatie na een moeilijke en vermoeiende taak op de werkvloer, …

En dat is niet alles… Je kan ook gemakkelijk en helemaal uitgerust aan je dag beginnen: IVBO is vlot bereikbaar voor iedereen.

-> Kom je met de auto? De site is gelegen in de industriezone Herdersbrug, met een snelle verbinding naar de expresweg N31 en nieuwe autosnelweg A11. We hebben een ruime personeelsparking voor het gebouw. 

-> Of ben je met de fiets? Er is een afgeschermd fietspad langs de Pathoekeweg. Op het terrein is een afgesloten en overdekte fietsenstalling beschikbaar, met oplaad-mogelijkheden voor elektrische fietsen.

Een groen bedrijf? Ja! 

IVBO is het Intergemeentelijk samenwerkingsverband voor Vuilverwijdering en -verwerking in Brugge en Ommeland. 

De opdracht van de intercommunale bestaat uit de selectieve huis-aan-huisophaling van afval en de verwerking ervan in onze high-tech afvalenergiecentrale. Dankzij de energierecuperatie-technologie zijn we een toonaangevend bedrijf in de Waste-to-Energy-industrie.

Wat denk je? Ben jij dit helemaal ?

Solliciteren kan heel gemakkelijk via onze website.

Download bijlage(s)

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van dit online sollicitatieplatform uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.
Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.
Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).
Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?