IVBO logo

IVBO is het Intergemeentelijk samenwerkingsverband voor Vuilverwijdering en -verwerking in Brugge en Ommeland. Negen gemeenten zijn toegetreden tot dit samenwerkingsverband: Beernem, Blankenberge, Brugge, Damme, De Haan, Jabbeke, Oostkamp, Zedelgem en Zuienkerke. De opdracht van de intercommunale bestaat uit de selectieve huis-aan-huisophaling van afval en de verwerking van huishoudelijk afval en bedrijfsafval in de verbrandingsinstallatie met energierecuperatie en een warmtenet in Brugge.

http://www.ivbo.be

Op zoek naar een Technieker continuploeg

De drie ovenlijnen van onze hoogtechnologische afvalverwerkingseenheid zijn dag en nacht in werking. Zes technische ploegen zorgen daarom de klok rond voor de bediening en controle van de volledige installatie.
Samen met je collega's in ploeg werk je actief mee aan het vaststellen, analyseren en oplossen van problemen. Je helpt ook mee met het uitvoeren van allerhande onderhoudswerken, steeds met aandacht voor de geldende veiligheidsvoorschriften. Verder waak je over de algemene orde en netheid in de installatie.
Je werkt hiervoor in een volcontinusysteem waarbij je afwisselend vroege shiften (6u tot 14u), late shiften (14u tot 22u) en nachten (22u tot 6u) werkt.

Wat wordt er van jou verwacht?

Je hebt een diploma of getuigschrift secundair technisch onderwijs 3de graad (het vroegere A2-diploma) of gelijkwaardig, met een specialisatie in elektriciteit, mechanica, elektronica, elektromechanica of stuurtechnieken. Daarnaast ben je vertrouwd met de basis van diverse technische disciplines.
Heb je nog geen diploma, maar studeer je binnenkort af in een technische richting van het secundair onderwijs? Ook dan kan je bij ons terecht! Via een grondige interne opleiding stomen we je helemaal klaar voor de job.

gewenste ervaring

geen ervaring

Wat bieden wij jou aan?

We bieden jou een contract van onbepaalde duur. Je komt terecht in een stabiele, technische boeiende omgeving met werkzekerheid en gedreven collega's.
Bovenop een aantrekkelijke verloning kun je rekenen op heel wat extralegale voordelen.
Binnen je job word je uitgedaagd om je kennis verder uit te breiden en door te groeien via zowel interne als externe opleidingsmogelijkheden.
We streven naar een goede balans tussen werk en privé met een ruime verlofregeling.
 
Extra voordelen:
Als werknemer kun je rekenen op een groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques en een jaarlijkse eindejaarspremie.
Daarnaast krijg je een fietsvergoeding voor woon-werkverkeer voor de dagen waarop je met de fiets komt werken.
Verder geniet je ook van extra voordelen dankzij een aansluiting bij de Gemeenschappelijke Sociale Dienst Lokale Besturen, met onder meer premies voor verschillende familiale en professionele gebeurtenissen, toegang tot een platform van kortingen en voordelen van verscheidene aanbieders en een voordelig vakantieaanbod.
 
Bereikbaarheid:
IVBO is gelegen in de industriezone Herdersbrug, met een snelle verbinding naar de expresweg N31 en nieuwe autosnelweg A11, en heeft een ruime personeelsparking voor het gebouw.
Onze site is ook vlot bereikbaar met de fiets via een afgeschermd fietspad langs de Pathoekeweg. Op het terrein is een afgesloten en overdekte fietsenstalling beschikbaar, met oplaadmogelijkheden voor elektrische fietsen.

Download bijlage(s)